What's your Way of Winning? genereer meer wijn omzet

Trainingen

Genereer meer omzet met onze Way of Winning wijntraining

Wil je graag meer wijn verkopen? Volg een Way of Winning wijntraining en adviseer jouw gasten de juiste wijnen bij alle gerechten op de kaart. Onze trainingen zijn op maat gemaakt voor jou en je personeel. Het belangrijkste is dat iedereen binnen jouw horecaonderneming de gasten goed advies kan geven op het gebied van wijn. Dan genereer je namelijk direct meer omzet. Daarnaast zorgt het verkrijgen van meer en toepasbare kennis over wijn en wijnverkoop voor meer zelfvertrouwen bij je medewerkers. We  adviseren graag over het verhogen van de wijnbeleving in jouw horecazaak met sterke en eigentijdse wijnpresentaties en aantrekkelijke wijn-promotiemiddelen met onze Wall of Wine!

Wijnexperts

De Way of Winning wijntraining & advies wordt gegeven door verschillende wijnexperts van Way of Wine.  De wijnexperts van Way of Wine beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in de horeca en kennen alle ins en outs op wijngebied én op het gebied van horeca. Zij nemen jou en jouw personeel mee in hun aanstekelijke enthousiasme en vergaande passie voor wijn. Wijn zal nooit meer hetzelfde smaken als je alle verhalen erbij krijgt te horen!

Weet wat je schenkt

Tijdens de training proeven we samen met de medewerkers alle wijnen in je assortiment, waardoor iedereen op een inspirerende en enthousiaste manier kennis maakt met de wijnkaart. Ook maken we samen met de medewerkers verschillende wijn-spijscombinaties. Op een laagdrempelige manier ontdekt iedereen het wijnassortiment zodat er enthousiast aan de slag wordt gegaan om meer wijn te verkopen. Daarnaast geven we tips en tools om de wijn (nog) beter onder de aandacht van gasten te brengen.

Het unieke van de Way of Winning wijntraining

  • Praktisch georiënteerd
  • Volledig afgestemd op jouw eigen menu- en wijnkaart
  • Duidelijke focus op kennis, gastvrijheid en commercie
  • Concreet advies voor omzetverhoging 
  • Optimale wijnpresentatie

 De voordelen:

  • Stijging van omzet
  • Verhoging kennisniveau en werkplezier van alle horecamedewerkers (zelfs >18)
  • Verhoging kwaliteit van service en tevredenheid gasten
  • Optimalisatie wijnbeleving

Wil je deelnemen aan de Way of Winning wijntraining? Neem contact met ons op voor aanvullende informatie!

Way of Winning training & advies voor nieuwe klanten

Ben je een nieuwe klant van Way of Wine? Dan starten wij graag met de WoW training voor wijnbeleving!

We toetsen de huidige wijnkennis van jou en je personeel en bekijken hoe we de wijnpresentatie in jouw zaak met  een Wall of Wine kunt optimaliseren tot een unieke wijnbeleving.

Onze training is gericht op praktische wijnkennis en optimale presentatie en verkoop van het nieuwe Way of Wine assortiment, waardoor je het serviceniveau van jouw medewerkers direct verhoogt. Het proactief  en enthousiast benaderen en adviseren van gasten leidt uiteindelijk tot grotere tevredenheid.

Meer weten over onze Way of Winning? Neem dan contact met ons op.