The Roast Club Door eigenaar Arjan Bouter

“Voor ons staat gezellig contact met een leverancier hoog in het vaandel”

The Roast Club en Way of Wine

We zijn in november 2018 geopend met The Roast Club. Omdat we al lange tijd meerdere café’s in Eindhoven hebben, wisten we dat er een grote groep is die een andere manier van uitgaan wil beleven. Toen zijn we vorig jaar op de gedachte te komen om een gezellig Big Green Egg restaurant te openen, omdat daar de passie van Tom ligt, waar de gasten niet weg hoeven na t eten maar gezellig kunnen blijven borrelen. Doel is om i.p.v. koffie na t eten nog gezellig een fles wijn te bestellen.

Voordat we open gingen hebben we ons concept neergelegd bij verschillende wijnleveranciers. Omdat onze gedachte is dat maar 10% van de gasten echt iets van wijn afweten, wilden we wijnen in onze wijnklimaatkast leggen die de gasten prikkelen om te gaan proeven. Jeroen van Way of Wine kwam toen met mooie wijnen van o.a. Casa Rojo, die je alleen al vanwege het etiket wil proeven! Paste precies bij onze filosofie van The Roast Club!

De service van Way of Wine is heel goed. Voor ons staat gezellig contact met een leverancier hoog in het vaandel, en natuurlijk ook flexibiliteit van levering en hulp met uitleg aan het personeel over de wijnen. Dat doet Jeroen uitstekend!

Ik ben zelf fan van de wijn Orange Republic. Lekker bij onze vis/vleesgerechten, super stoere uitstraling van de fles. We zijn dit jaar ook meegenomen door Way of Wine om het wijnhuis van Casa Rojo in Spanje te bekijken, wat een prachtige ervaring was. Verder gaan we Macho Man in ons andere restaurant schenken, wat een heerlijke rode wijn is. Ook top is de Chocolate Block!

Arjen Bouter
Eigenaar

Bezoek ook:
The Roast Club