Broertjes Food & Beverage over het verhaal achter de wijn

  • Puur, Frans en internationaal
  • Het verhaal achter de wijn
  • Veel aandacht voor wijn-spijs
  • Passend wijnarrangement

Broertjes Food & Beverage Valkenswaard

Als groot wijnliefhebber vertel ik graag het verhaal achter de wijn

Rudi Faasse: Wij komen uit een horecafamilie. En ja de appel valt dan ook niet ver van de boom. Mijn broer Martijn werkte al als kok en ik zat in het personeelswerk. Een baan die verdacht veel overeenkomsten heeft met het werk in de horeca. Toen Martijn aangaf dat, áls hij een restaurant zou beginnen, hij dat met mij wilde doen, was ik om. Het idee voor Broertjes is ontstaan vanaf een bierviltje. Ruim 4 jaar geleden kochten we een eetcafé in Dommelen. Het kostte ons drie weken om de boel te verbouwen, mijn andere broer heeft het interieur ontworpen!, en toen was Broertjes  – een naam die ons logisch in de oren klonk – Food & Beverage een feit. Inmiddels zijn we behoorlijk bekend in de regio en zijn we lekkerste restaurant van Nederland geworden bij……! Dat was geweldig. Broertjes is een mix van modern en gezellig, strak en karakteristiek. Onze kaart is puur, Frans en internationaal, waarbij klassieke gerechten worden bereid met een verrassende kwinkslag. Omdat ik een groot wijnliefhebber ben en graag de gasten het verhaal achter de wijn vertel, hebben we een breed assortiment wijnen. We besteden samen met Way of Wine veel aandacht aan de wijn-spijscombinatie en bieden een passend wijnarrangement bij ons verrassingsmenu.

website restautaurant Broertjes